Зі Львова скасували рейс Ernest Airlines. Ще три – затримуються

3006 0
Авіакомпанія затримує рейси вже не вперше.
Фото: mandria.ua

Фото: mandria.ua

Італійський лоукостер Ernest Airlines скасував та затримує рейси зі Львова до Неаполя, Мілана та Венеції. Про це інформують у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Читайте також: Наче на безлюдному острові. Як львів'яни в Італії чекали на літак додому

Рейси Львів – Венеція – Львів скасували. Пасажирам обіцяють повідомити про відміну та перебронювання квитків. Рейс із Мілана до Львова затримується з вильотом з Мілана до 15:00 (планово 07:00).

Час вильоту рейсу зі Львова до Неаполя перенесли з 9:20 на 17:40. Відповідно зворотній рейс EG277 затримується з вильотом з Неаполя до 20:30 (за планом 12:45).

Рейс EG224 Львів – Мілан (Бергамо) затримується з вильотом зі Львова до 23:20 (планово 20:40).

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

Нагадаємо, авіаційна влада Італії призупинила дію ліцензії лоукоста Ernest Airlines на перевезення пасажирів із 13 січня. Авіаперевізнику заборонили продавати квитки, втім дозволили виконувати перельоти в піковий святковий період, аби захистити права пасажирів, які вже купили квитки.

Додамо, що зі Львова Ernest Airlines літає до Мілана, Рима, Неаполя та Венеції, а наступного року планує літати й до Болоньї.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!