Зі Львова стартувала проща до Унева. Де стежити за молитовною мандрівкою?

2278 0
Сьогодні, 13 травня, з нагоди свята чудотворної ікони Унівської Богородиці зі Львова стартувала ХХІІІ Міжнародна молодіжна триденна піша проща «Львів-Унів». У суботу та неділю на Tvoemisto.tv відбуватиметься трансляція із Унева наживо.
ілюстративне фото: lvivexpres.com

ілюстративне фото: lvivexpres.com

Під час мандрівки учасники роздумуватимуть над тим, що таке милосердя, як бути милосердним, а також чинитимуть діла милосердя.

Розпочалася цьогорічна проща о 7:00 годині Божественною Літургією в храмі Архистратига Михаїла (вулиця Винниченка, Львів). Після Служби Божої всі учасники записалися до груп і сформували колону. Рух колони стартував о 9:00 год.

Дорога пролягатиме через м.Львів – с. Лисиничі – м. Винники – с. Соснівка – с. Городиславичі – с. Романів – с. Ганачіївка – с. Затемне – с. Коросно – с. Сивогори – с. Унів.

«До Унівської Лаври прибудемо у суботу ввечері. Тоді ж розпочнуться нічні чування, що триватимуть до ранку. Програма чувань включатиме молитву, сповідь, благословення чудотворною іконою та похід на Чернечу гору. Закінчиться проща в неділю Архиєрейською Літургією та повним відпустом.

Під час усієї прощі колону супроводжуватиме медичний персонал, МВС і велогрупа. На прощу необхідно взяти намет, спальник, килимок, зручне взуття, теплий одяг. Всі важкі речі буде перевозити автомобіль», – зазначили організатори.

Контактні телефони: 0638481338 / 0980733186 – Оленка (прохання телефонувати після 18:00 год), 0986459898 (реєстрація).

У суботу із 18:00 та у неділю із 11:00 на Tvoemisto.tv відбуватиметься трансляція із Унева наживо. Переглянути відео у реальному часі можна буде за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/.

Опублікувала Наталія Середюк

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!