Зі Львова тимчасово не курсуватимуть поїзди до Рави-Руської

1277 0
Пасажирів просять урахувати тимчасові зміни під час планування подорожей.
Фото: УЗ

Фото: УЗ

На Львівщині у зв’язку з проведенням ремонтних робіт об’єктів інфраструктури та рухомого складу змінили розклад руху деяких приміських потягів. 

Джерело: Львівська залізниця

Зокрема, 21 та 22 листопада не курсуватиме поїзд № 6002 сполученням Львів – Рава-Руська; 22 та 23 листопада не курсуватиме поїзд № 6001 сполученням Рава-Руська – Львів. 

Читайте також: «Укрзалізниця» оновила графік руху поїздів і поновлює довоєнні маршрути через Львів

Пасажирів просять урахувати тимчасові зміни під час планування подорожей. Актуальний розклад руху приміських поїздів Львівської залізниці можна переглянути тут.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» презентувала графік 14 нових та оптимізувала 58 наявних рейсів  серед них міжнародні та внутрішні. В оновленому графіку є також  4 поїзди міжнародного сполучення до Кишинева, Перемишля, Хелма та Відня.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!