Зі Львова у Баку. SkyUp відновить польоти до Азербайджану

878 0
Раніше польоти зі Львова у Баку здійснював Азербайджанський лоукостер Buta Airways
Фото: У відпустку

Фото: У відпустку

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines здійснюватиме рейси зі Львова до Баку. Сьогодні на засіданні Державіаслужби компанії погодили право на експлуатацію повітряної лінії за цим напрямком. Про це інформує пресслужба Державіаслужби.

Читайте також: Літо 2021. Куди львів'яни зможуть полетіти на відпочинок

Авіакомпанії SkyUp надали дозвіл на експлуатацію напрямку Львів-Баку. Перевізник зможе виконувати по два рейси в тиждень починаючи вже з квітня і на необмежений термін.

Тим часом компанії МАУ анулювали право на експлуатацію повітряної лінії Львів – Баку (Азербайджанська Республіка). Вона мала здійснювати 3 рейси на тиждень. Але вже тривалий час не виконувала цих рейсів.

Нагадаємо, Азербайджанський лоукостер Buta Airways у грудні 2019 запустив перший прямий рейс зі Львова до Баку. Під час карантину польоти за цим сполученням припинили.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!