Зі Львова у Карпати курсуватиме ще одна електричка із веловагонами

1023 0
Електропоїзд Львів – Мукачево курсуватиме щосуботи і щонеділі. Зі Львова він відправлятиметься о 7:16
Фото: cfts.org.ua

Фото: cfts.org.ua

Від сьогодні у Карпати курсуватиме ще одна електричка із веловагонами – Львів – Мукачево. Про це інформує пресслужба «Укрзалізниці».

Читайте також: Укрзалізниця випустить у рейси електричку з місцями для велосипедів

Електропоїзд №7001/7002 Львів – Мукачево курсуватиме щосуботи і щонеділі. Зі Львова він відправлятиметься о 7:16 до Мукачева прибуватиме об 11:29. У зворотному напрямку електропоїзд відправлятиметься о 15:56, у Львові він буде о 20:08.

З 5 червня курсує поїзд № 829/830 Львів – Ужгород. У ньому також обладнали тримачі для велосипедів. До Ужгорода потяг їде щодень, окрім вівторка. У напрямку Львова він також щодень, окрім середи. Зі Львова відправляється 16:50 прибуває до Ужгорода о 22:22. У зворотному напрямку - о 5:13 і прибуває до Львова о 10:59.

Додамо, що у потягах далекого сполучення і у швидкісних велосипеди можна перевозити тільки в розібраному та упакованому вигляді на місцях, передбачених для ручної поклажі. А капітально відремонтовані приміські поїзди 2021 року облаштовуються велотримачами. Зазвичай це від 8 до 16 місць для велосипедів у головних вагонах.

У потягах Львів-Мукачево велосипедні тримачі почали облаштовувати у 2016 році.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!