Зі Львова в Карпати будуть курсувати веловагони

4331 0
Від сьогодні, 1-го червня, у складі вагонів поїздів зі Львова до Мукачевого та Ужгорода буде вагон, обладнаний для перевезення велосипедів.
Фото: cfts.org.ua

Фото: cfts.org.ua

З 1-го червня 2017-го року в регіональних поїздах №827/828 сполученням Львів – Мукачево – Львів та №829/830 Львів – Ужгород – Львів буде переобладнано вагони №1 та №8 зі встановленням спеціальних кріплень для перевезення велосипедів. Про це повідомляється на сайті Львівської залізниці.

У зв’язку із цим, внесено зміни до схеми складу цих поїздів у вагонах: № 1 та 8 місця з 1 по 88 для пасажирів та 18 місць для велосипедів.

Читайте також: Львів отримав ще сім автобусів "Електрон"

Ціна місця для велосипеду становитиме від 4 до 5 гривень в залежності від відстані маршруту. Право проїзду у веловагоні разом із таким транспортом можливе лише при наявності оплаченої квитанції у касі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!