Зі Львова – в Неаполь. Wizz Air запустив новий лоу-кост

5071 0
Сьогодні, 23 грудня, авіакомпанія «Візз Ейр Україна» виконала перший переліт за маршрутом Львів – Неаполь. Квитки вартістю від 789 грн (в один бік, із врахуванням податків) доступні для бронювання на сайті авіакомпанії.
Фото з офіційного сайту Wizz Air

Фото з офіційного сайту Wizz Air

Регулярні прямі рейси «Віз Ейр Україна» зі Львова до Неаполя  будуть виконуватись щовівторка та щосуботи о 12.10 (за київським часом). Рейс у зворотному напрямку виконуватиметься у ті самі дні о 09.20 (за місцевим часом), інформує прес-служба аеропорту "Львів" імені Данила Галицького.

Прибувати рейси будуть до Міжнародного аеропорту Неаполя "Каподічіно", звідки можна швидко і зручно дістатись до Неаполя та сусідніх курортів.

«Неаполь – наш третій напрямок зі Львова поряд з рейсами до Венеції Тревізо та Мілана Бергамо. Неаполь – привабливий напрям і взимку, коли туристи можуть відчути святкову атмосферу різдвяних ярмарків, і влітку, коли людей приваблює відпочинок на узбережжі», – зазначив комерційний директор авіакомпанії «Візз Ейр Україна» Вадим Третяк.

Довідка:

«Візз Ейр Україна» із 30 вересня 2014 року пропонує перельоти за 16 маршрутами у сім країн із двох українських міст. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!