Політична реклама

Зі Львова відкриють авіарейс до Мілану

1546 0
Кількість нових міжнародних напрямків ДП Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького продовжує зростати: 29 жовтня 2012 року відбудеться перший рейс авіакомпанії «ВіззЕйр Україна» за маршртутом Львів-Мілан (Бергамо).

Про це пише ZІК, посилаючись на прес-службу Міністерства інфраструктури України

Рейси здійснюватимуться з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького тричі на тиждень – по понеділках, середах та п’ятницях – на комфортабельному літаку Airbus-320. Окрім нового рейсу, авіакомпанія «ВіззЕйр Україна» вже виконує зі львівського аеропорту міжнародні рейси до Дортмунда та Венеції (Тревізо).

Нагадаємо, цього місяця із ДП Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького започатковано рейси авіакомпанії «Pegasus Airlines» до м. Стамбул (аеропорт ім. Сабіхи Гьокчен).

А починаючи з 14 жовтня 2012 року зі львівського аеропорту виконуються чартерні рейси авіакомпанії «Роза Вітрів» за напрямком Львів-Дубаї.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!