Зі Львова відкриють бюджетний авіарейс до Одеси

4952 0
Нова українська авіакомпанія «SkyUp» відкриє 16 нових напрямків із різних міст України на внутрішні рейси.
фото: lwo.aero

фото: lwo.aero

Із травня-червня наступного року львів’яни зможуть літати прямим бюджетним рейсом зі Львова до Одеси та у зворотньому напрямку. Рейси виконуватиме нова українська компанія-авіаперевізник «SkyUp», яка розпочне роботу у квітні наступного року. Про це повідомляє Interfax-Україна.

Окрім регулярних пасажирських авіарейсів, зі Львова,Києва, Харкова та Одеси можна буде полетіти чартерним літаком за 16-ма напрямками до Анталії, Бодрума, Даламана, Шарм-ель-Шейху, Хургади, Тівату, Барселони, Пальми-де-Майорки, Тенеріфе, Аліканте, Тірани, Ріміні, Бургаса, Варни, Ларнаки, Дубай.

Читайте також: Зі Львова відкриють авіарейси до Барселони. Розклад

Вартість польоту формуватиметься за лоукост-моделлю без багажу та додаткових послуг. Вона залежатиме від напрямку та часу придбання квитків.

Міжнародних авіарейсів із львівського аеропорту компанія поки не планує. Натомість із Києва бюджетним лоукостом можна буде полетіти до Барселони, Ларнаки та Дубай.

Нагадаємо, вчора міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив про створення нової національної авіакомпанії «SkyUp», яку сьогодні мають офіційно представити у Києві на прес-конференції. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!