Політична реклама

Зі Львова відкриють авіарейси до Києва

1469 0
Авіакомпанія "Atlasjet Україна" планує запустити рейси зі Львова до Києва. Також літаки авіакомпанії літатимуть з Києва, Харкова, Одеси і Донецька по Україні.

Крім цього, з українських міст відкриють рейси до турецького Стамбула, - розповів генеральний директор авіакомпанії "Atlasjet Україна" Сергій Підгородецький.

"Зараз займаємося отриманням ліцензії та плануванням рейсів", - уточнив він.

Сергій Підгородецький зазначив,  що зараз авіакомпанія має два літаки Airbus320, де є 150 крісел економ-класу та 8 крісел бізнес-класу.

"До кінця травня планується прихід третього літака і до кінця року літаків буде чотири", - додав він.

За його словами, також авіакомпанія може використовувати літаки турецького партнера. "Ми хочемо не тільки залучати пасажиропотік до Туреччини, але й з Туреччини в Україну", - зазначив Сергій Підгородецький.

Президент "Atlasjet Airlines" Алі Мурат Ерсой сказав, що остаточні напрямки рейсів стануть відомі після того, як отримають всі дозволи. Він також зазначив, що авіакомпанія не буде бюджетною.

Ціни авіакомпанія оприлюднить тоді, коли отримає дозволи на напрямки від Міністерства інфраструктури. Рейси планують запустити з кінця травня.

У вартість квитка входитиме харчування, реєстрація на авіарейси, перевезення багажу на 40 кг і ручної поклажі на 10 кг.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!