Політична реклама

Зі Львова відкриють нові авіарейси по Україні

1370 0
Нова авіакомпанія «Atlasjet Україна» – «дочка» турецької авіакомпанії Atlasjet, створена у Львові, з травня 2014 року планує розпочати виконувати внутрішні та міжнародні рейси з Києва, Львова, Донецька та Одеси.

Про це заявив гендиректор і співвласник авіаперевізника Сергій Підгородецький, пише Zaxid.net.

«Ми починаємо польоти двома літаками А320, взятими у лізинг. Поступово флот поповнять ще два такі самі літаки», – сказав він, додавши, що презентацію маршрутів і розкладу компанія проведе у першій декаді квітня, тоді ж відкриється і бронювання квитків.

За словами Підгородецького, авіакомпанія використовуватиме термінал «B» у базовому аеропорту «Бориспіль» для виконання як внутрішніх, так і міжнародних рейсів.

«Ми працюватимемо як класичний мережевий авіаперевізник. Усі послуги, в тому числі харчування і перевезення багажу, будуть включені у вартість, а рейси стикуватимуться. На борту будуть два класи – бізнес та економічний», – розповів топ-менеджер.

За кордон «Atlasjet Україна» хоче літати у міста Європи, Росії та Азії. «Не на всіх напрямах є вільні частоти, тому слід вести переговори з Державіаслужбою про розширення квот», – пояснив Підгородецький.

Авіакомпанія «Atlasjet Україна» створена 2013 року у Львові. Її статутний фонд становить 7,990 млн гривень, з яких майже 4 млн гривень внесла турецька лоу-кост авіакомпанія Atlasjet, 3,2 млн гривень – львівська ТОВ «АІС Груп Україна», а решту – три фізособи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!