Зі Львова відновлюють авіарейси до Києва та Харкова

1611 0
Із 4 липня також стартують також прямі рейси зі Львова до Херсона та Одеси.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Українська лоукост-компанія SkyUp відновлює авіарейси зі Львова до Києва та Харкова. Квитки вже можна забронювати на сайті перевізника.

Читайте також: WizzAir відкриває рейс зі Львова до Будапешта. Розклад, вартість

26 червня відновлять рейс з Києва до Львова, а 29 червня – у зворотному напрямку. Із 6 липня ці рейси стануть регулярними. Їх виконуватимуть щодня, крім неділі з Києва та крім суботи зі Львова. Вартість квитків – від 501 грн.

Зі Львова до Харкова та навпаки можна буде полетіти у вівторок. неділю та п’ятницю вже з 5 липня. Вартість квитків – від 731 грн.

Додамо, що з 4 липня стартують також прямі рейси зі Львова до Херсона та Одеси. Квитки можна купити за 500 грн. Із 16 липня на деяких рейсах можливі незначні зміни у розкладі.

Читайте також: Коли в Україні відновлять внутрішні та міжнародні авіарейси

Нагадаємо, що з 19 червня Львівський аеропорт уперше за час карантину почав приймати регулярні авіарейси. Наразі з аеропорту літають авіакомпанії WizzAir та «Роза вітрів». Призупинили всі авіарейси зі Львова 24 березня через пандемію коронавірусу.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!