Зі Львова планують запустити авіарейс до Казахстану

1299 0
Виконувати польоти до Актау розпочнуть у серпні цього року.
Фото: Triplook

Фото: Triplook

Невдовзі Львівщина відкриє пряме авіасполучення з Казахстаном – містом Актау. Про це повідомили у департаменті економічного розвитку Львівської ОДА.

Читайте також: Відпочинок на морі. Умови виїзду українців за кордон

Станом на сьогодні єдине пряме авіасполучення між Казахстаном та Україною: Київ – Алмати Та уже з серпня 2021 року запускають прямі рейси з аеропорту «Львів» до аеропорту «Актау».

Актау – промислове місто на південному заході Казахстану. З 1964 по 1991 роки місто називалося Шевченко, на честь українського поета Тараса Шевченка, що перебував на початку XIX століття у засланні в Казахстані. Пляжний сезон у місті триває із травня по вересень, середня температура води становить +21 °C. У місті є чимало сучасних баз відпочинку. Морський порт Актау розташований на східному узбережжі Каспійського моря.

Читайте також: Австрія та Нідерланди відкрилися для українців. Умови в'їзду

Нагадаємо, що в Україні запустили чат-бот з інформацією для подорожей за кордон. В умовах Covid-19 під час планування подорожей там можна ознайомитися з правилами в’їзду для українців


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!