Зі Львова з’являться нові авіарейси до 4-х країн Європи

6708 0
30-го листопада, Комісія державіаслужби з експлуатації повітряних ліній дозволила регулярні маршрути зі львівського аеропорту до Італії, Португалії, Іспанії та Австрії двом українським авіакомпаніям.

Завдяки ухваленому рішенню, МАУ відкриє нові рейси зі Львова до Лісабона, Неаполя (по 2 рази на тиждень) і Малагу (1 раз на тиждень), –  повідомив кореспондент порталу ЦТС.

Ще одна українська компанія – «Дніпроавіа» - отримала дозвіл на щоденні польоти за маршрутом Львів - Відень -Львів.

Нагадаємо, у листопаді 2016 року відбувалися переговори львівського аеропорту з ірландським лоукостером Ryanair та ще трьома іноземними авіакомпаніями, які планують почати працювати у Львові 2017 року. Кількість як внутрішніх, так і зовнішніх авіарейсів незабаром збільшиться, –  запевнила Tvoemisto.tv Тетяна Романовська, директорка Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького. За її словами, поява дешевих авіарейсів зробить Львів більш інтегрованим і популярним серед туристів.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!