Зігріти подарунком: 10 ідей для саморобної листівки

4709 0
Напередодні Нового року всі замислюються про креативний і влучний подарунок. Особливим доповненням до нього може стати ніжна й зроблена своїми руками листівка з теплими й приємними словами. Пропонуємо декілька ідей, які може зробити кожен, не витрачаючи багато часу.
Фото: life,pravda.com.ua

Фото: life,pravda.com.ua

Згадати дитинство та створити оригінальний дизайн листівки можна, зробивши на картоні відбиток пальця й доповнивши його дотепними візерунками. Таке рішення не вимагає особливих матеріалів чи майстерності, але принесе вам і вашому гостю приємні емоції.

Подарувати ґудзикам нове життя й створити досить модну листівку можна втіливши таку ідею.

Не втрачає популярності й визнання й дизайн, у якому використовують старий папір: вирізавши з нього тематичні фігурки й приклеївши до картону, додавши декілька милих дрібничок можна отримати "трендову" листівку.

Часом для оригінальної і влучної листівки достатньо лише декількох штрихів: влучного слова чи відомого всім із соцмереж символу. Згадайте, яка фраза чи мем є знаковою у вашому спілкуванні з близьким чи другом - і відтворіть її на картинці. Такий подарунок не залишить нікого байдужим.

Невеликих зусиль вимагатиме й така, на перший погляд, проста листівка. Також вона дозволить показати, що ви - "у тренді", адже флет-дизайн зараз користується популярністю.

Для створення оригінальної й симпатичної ялинки може вистачити й декількох смужок паперу та олівця. Така листівка теж буде модною, якщо буде продуманою.

Можна зайнятися й серйознішою аплікацією, вкрадіть у дітей ножиці й кольоровий папір, вмикайте креатив - та створюйте оригінальну листівочку.

Також симпатичним у будь-якому разі виглядатиме бантик на листівці. Його можна пришити, прив'язати або приклеїти гарячим клеєм. Головне, щоб стрічка була святковою.

Листівка не обов'язково має бути великою чи багато оздобленою, для вияву вашої любові може вистачити й декількох сантиметрів акварелі.

100 schöne Weihnachtskarten selber basteln
 
Дотепно й влучно можна оформити листівку лише декількома приклеєними "очима", такі набори можна купити у багатьох львівських канцтоварах, коштуватимуть вони недорого, а можуть зробити ваш подарунок веселішим.
 
100 schöne Weihnachtskarten selber basteln
 
Фото: freshideen.com, homesthetics.net, jennadores.de
Підготувала Людмила Рубцова
 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!