Політична реклама

Злітна смуга львівського аеропорту майже готова

2862 0
На злітно-посадковій смузі «Міжнародного аеропорту «Львів» тривають завершальні роботи: зараз укладають бетон.

«Роботи йдуть повним ходом, на реконструйованій ділянці смуги повністю розібрано старе покриття, проведена стабілізація ґрунту, ведуться роботи з укладання бетону. Належить укласти бетон на 950 погонних метрах злітно-посадкової смуги. Крім того, тривають земляні роботи на пероні № 1. А на пероні № 2 завершено укладання грунтоцемента, на руліжних доріжках ведуться роботи по стабілізації земполотна», - сказав представник ТОВ «Дорожнє будівництво «Альтком» Олександр Шилюк.

За його словами, на об'єкті працює близько 200 осіб, кількість персоналу та техніки постійно збільшується. Проект передбачає подовження існуючої смуги до 3,3 кілометра. Після повної реконструкції нова злітно-посадкова смуга зможе приймати в 2,5 рази більше літаків.

Джерело: Інформаційний центр «Україна-2012»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!