Руйнація мосту і наслідки негоди. Головні події дня у Києві

814 0
Дайджест новин за 29 червня.
Сьогоднішня злива у Києві. Фото: КМДА

Сьогоднішня злива у Києві. Фото: КМДА

Ліквідація наслідків негоди 

Вдень та ввечері у Києві була злива та гроза. Через негоду виникли 2 підтоплення на занижених місцях, а саме: на просп. Леся Курбаса і на б-рі Ромена Роллана. Гідрослужби відкачували там воду.

До ліквідації наслідків негоди долучилась і «Київська служба порятунку». Зокрема, рятувальники виїжджали на виклики щодо ліквідації повалених дерев на просп. Володимира Маяковського та на вул. Якуба Коласа.

Ліквідація наслідків негоди триває.

Руйнація мосту в Київській області

У селі Демидів на Київщині внаслідок удару блискавки й детонації вибухового пристрою зруйновано міст через річку Ірпінь. Як повідомляють у Телеграм-каналі Київській ОВА одна людина загинула, двоє поранені.  

Міжнародні відносини

Президент Індонезії Джоко Відодо прибув до Києва з миротворчими намірами. Додамо, що Індонезія у листопаді 2022 року прийматиме саміт «Групи 20» (G20) на острові Балі.

Крім того, засновник компанії Virgin Galactic, мільярдер Річард Бренсон побував у Гостомелі. Там він цікавився аеродромом ДП «Антонов», можливостями його відновлення. 

Благоустрій

Нові патріотичні квітники з’являться у столиці до кінця літа. «Ми в теплицях маємо ще не висаджені й вирощуємо нові квіти. Гадаю, до Дня Незалежності, але ми все ж таки сподіваємося, що наша перемога буде раніше — то до дня перемоги — будемо прикрашати місто новими композиціями», – повідомляє генеральний директор КО «Київзеленбуд» Олексій Король.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!