Політична реклама

ЗМІ: незабаром українці зможуть отримувати візи в Індію по прильоту

1503 0
Індія має намір найближчим часом розширити список держав, громадяни яких можуть отримувати візи після прильоту, ще на 13 країн, до цього списку ввійде й Україна. Про це повідомляє газета Times of India.

За інформацією ЗМІ, список цих держав розширять в основному за рахунок Європи, а також сусідніх з Індією країн Азії. Очікується, що незабаром візи після прильоту до Індії зможуть отримувати громадяни Малайзії, Таїланду, Брунею, Іспанії, Франції, Німеччини, Швеції, України, Росії, Казахстану, а також Бразилії і ПАР, вказує видання. Поки візи по прильоту отримують громадяни 11 країн.

Це рішення покликане сприяти розвитку туризму, зазначає газета. Коли точно ухвалять це рішення, поки не повідомляється. Можливо, список таких держав буде розширюватися в кілька етапів.

За даними індійських ЗМІ, також розширять і список аеропортів, де іноземці зможуть отримувати візи. Крім Делі, це можна буде зробити в аеропортах Хайдерабада, Гоа, Кочина, Бангалора.

Нагадаємо, 12 січня видання The Times of India повідомило, що Міністерство закордонних справ Індії доручило посольствам у Казахстані та Киргизстані, а також в Україні та Росії уважно розглядати питання видачі віз жінкам від 15 до 40 років у зв’язку зі збільшенням в Індії кількості повій з цих регіонів.

У свою чергу, Посольство Індії в Україні спростувало інформацію про обмеження видачі віз.

Джерело: "Риа Новости", переклад "Новинар"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!