Політична реклама

Зміна маршруту автобусу №7 у Львові не подобається перевізникам

1198 0
Асоціація перевізників Львова не погоджується зі змінами автобусного маршруту №7.

Асоціація перевізників вважає: міські посадовці непродумано ламають маршрут, який не викликав нарікань ані пасажирів, ані водіїв, інформує Львівський портал.

Маршрут  №7 (вул. Чигиринська-вул. Скрипника) від початку впровадження «нової маршрутної мережі» кілька разів переживав корегування, - прокоментував директор АТП Микола Шкурган.

Головними недоліками внесення зміни в схему маршруту перевізники вважають перенесення кінцевої зупинки з вул. Чигиринської до ринку «Галицьке перехрестя», де там відсутня облаштована кінцева зупинка та безпечне місце розвороту громадського транспорту. Іншим мінусом є  збільшення довжини маршруту на 2,5 км, що приведе до збільшення інтервалу руху.

Рішення виконкому ЛМР про внесення змін до схеми автобусного маршруту 7 повинно бути відмінено, - прокоментував голова Асоціації перевізників Іван Велійка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!