Зміни у русі громадського транспорту та руйнування культових споруд. Головні події дня у Києві

875 0
Дайджест новин за 5 серпня.
КИЇВ. ФОТО: КМДА

КИЇВ. ФОТО: КМДА

Війна з росією

З початку повномасштабної війни в Україні втрати противника склали близько 41 650 чоловік особового складу, зокрема за добу знищено 150 окупантів. 

Громадський транспорт у Києві змінює маршрут руху

У суботу, 6 серпня, громадський транспорт Києва змінює маршрути руху через ремонтні роботи та продовольчі ярмарки. 

Так, із 10:00 через ремонт трамвайних колій буде змінено маршрути трамваїв №8-К та №28-Д. На ділянці від вул. Ахматової до станції метро «Позняки» рух закриють. 

Крім того, змінять маршрути автобуси №33, №63, №81, №101 і тролейбус №34. Це пов’язано із запланованими продовольчими ярмарками на вулицях Кубанської України, Миколи Закревського та Йорданській. 

Пошкодження на Київщині

У Київській області пошкоджені 84 об’єкти культурної спадщини, 24 культових споруд та 16 меморіалів. Серед них – центри дозвілля, бібліотеки, будинки культури та клубного типу, кінотеатри та заклади мистецької освіти. 

Міжнародна підтримка

Польща, Румунія та Ірландія очолили список країн Євросоюзу, які протягом червня прихистили найбільше українців, що виїхали за кордон через війну.

Крім того, Польща надала два спеціалізованих рефрижератори MAN для виконання завдань з перевезення та повернення загиблих українських військових. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!