Хворий Папа та суд через пологовий будинок у Львові. Головне за ніч і минулу добу

14648 0
Усе, на що ви могли не звернути увагу, або проспати.
Фото: credo-ua.org

Фото: credo-ua.org

Тігіпка не буде. Президент Зеленський скликає позачергове засідання Верховної Раду. Поки що мету цього заходу окреслюють досить туманно – Зеленський просить включити до порядку денного деякі проєкти законів та питання Кабінетові міністрів України. Також мають заслухати звіт правоохоронних органів. Однак, як пізніше стало відомо, справжньою метою цього засідання стануть кадрові питання. Tvoemisto.tv  вже писало про Тігіпка, Авакова та Вітренка, яких розглядають на цю посаду. Так от Тігіпка не буде, а до претендентів додався ще один «колишній» Валерій Хорошковський.

Суд проти Козловського. «Представництво Американського об'єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу» через суд хоче скасувати дозвіл на будівництво ТзОВ «Лемберг медікал центр» приватного медичного центру із пологовим будинком на вулиці Раппопорта,6, яке належить дружині львівського депутата Григорія Козловського Юлії, а керівником фірми є він сам.

Коронавірус.  Українку, в якої виявили коронавірус на борту круїзного лайнера Diamond Princess біля берегів Японії, вилікували і виписали з лікарні.  Стан ще трьох українців, які теж захворіли на коронавірус покращується. За останньою інформацією смертельний вірус впритул підібрався впритул до кордонів України – одного хворого виявлено в Білорусі.

В Італії, де багато українських заробітчан, померла 21 людина з коронавірусом, 821 - заражена. З позитиву - відновлює роботу українське консульство в Мілані.

Читайте також: Син Луценка, Королевська у Львові та коронавірус в українців. Головне за ніч і минулу добу

Хворий Папа. Папа Франциск через легке нездужання 28 лютого відклав офіційні аудієнції. Зокрема, Святіший Отець вранці відслужив Святу Месу в резиденції «Святої Марти» у Ватикані, і як звичайно, окремо привітався з кожним із учасників богослуження, але вважав за потрібне скасувати офіційні аудієнції. 

Затримка стипендії. У Міносвіти заявили, що студенти, яким не прийшла стипендія в лютому, отримають її в березні. Затримка стосується не всіх, а виключно тих, які отримують виплати після 17 числа. Чиновники пояснили це тим, що зараз затверджуються десятки паспортів бюджетних програм на 2020 рік, серед яких і паспорт з виплат стипендій.
 
Добра новина. У Львівській лікарні швидкої допомоги  проводитимуть операції з трансплантації органів
 
ТБ і мощі святого. Українські канали, які ретранслюються через супутники, до 16 березня знову стануть не кодованими. Принаймні, їх міжнародні версії.
 
Ще два дні 28 і 29 лютого у львівському соборі святого Юра будуть мощі святого апостола Юди Тадея. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!