На правах реклами

Зміни на рівні міста: активних львів’ян запрошують у політику

3546 0
Якщо ви хочете спробувати себе в політиці та мати можливість втілити свої ідеї та пропозиції - Українська Галицька Партія пропонує познайомитися з її середовищем ближче і разом творити зміни.
Фото: www.ifrs.org.ua

Фото: www.ifrs.org.ua

Від початку року активісти УГП у Львові сформували 6 громадських тематичних груп (освітню, архітектурну, інфраструктурну, культурну, антикорупційну та економічну). Подібні платформи для громадських дискусій стартують і в інших містах та містечках, де є осередки Галицької Партії.

“Я долучилася до роботи освітнього напряму УГП. За спеціальністю я - філолог, особливо цікавлюся напрямом профорієнтації у школі. Я закінчила програму молодіжних проектів Lviv Young Project, але проект завершився, а я хочу розвиватися далі. Тому вирішила продовжити працювати в цьому напрямі з більш серйозною структурою, де можна реалізувати якісний проект”, - каже нова членкиня УГП Наталя Цюпак.

“Мене зацікавила ситуація з ешелонами деревини в Ходорові. Потім я побачив подібні ешелони у Щирці, де мешкаю. Нищення лісів - це наша спільна проблема. І я вирішив долучитися до цієї ініціативи, заповнивши відповідну анкету на сайті УГП”, - каже активіст Тарас Петрів.

Як стати членом  Української Галицької Партії?

Перший крок - заповнити анкету на сайті, у розділі “Долучитись”.
Другий крок - прийти на зустріч, після того, як Вам зателефонують і запросять у офіс.

Як це відбувається?
“Ми зважаємо на те, чи є в людини ініціатива і бажання продукувати якісні зміни. Для цього запрошуємо кандидатів у члени партії долучитися до роботи однієї із наших експертних груп: освітньої, антикорупційної, архітектурної, інфраструктурної, культурної або економічної. Можу сказати про нашу освітню групу. Ми починаємо з дрібнішого, а потім люди вже працюють над якимись стратегічними, концептуальними завданнями. Тут все залежить від ініціативи самого кандидата. А через кілька тижнів ця конкретна особа має отримати рекомендацію для вступу від 2 дійсних членів УГП. І ми, відтак, після кількох тижнів співпраці в одній із груп, вже знаємо, чи рекомендувати її до вступу, чи поділяє вона нашу ідеологію тощо. Та й сам кандидат уже може утвердитися у своєму виборі або змінити його”, - каже координатор освітнього напряму УГП, секретар Львівської міської організації Віталій Ляска.

 Тож, якщо Ви – активна людина, хочете змін, але не вірите політикам, спробуйте познайомитися з інакшими політиками: нетиповими, новими… Яким має бути перший крок? На сайті політсили є дві анкети - “Долучитися до ініціативи” або “Стати членом партії”. Заповніть котрусь із них, і представники УГП обов’язково з Вами сконтактуються. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!