Політична реклама

Змінилася процедура оплати штрафу за порушення правил дорожнього руху

1720 0
Міністерство внутрішніх справ удосконалило процедуру сплати штрафів за порушення правил дорожнього руху. Тепер у процедурі сплати штрафів буде застосуються механізм автоматичного заліку при отриманні коштів.

Нововведення дозволять водіям більше не ходити в ДАІ з квитанціями про сплату штрафів за порушення ПДР, а штрафи будуть зараховуватися після зарахування коштів на рахунок Держказначейства, - інформує Львівський портал.

При цьому при сплаті штрафів громадянам необхідно буде в графі «Призначення платежу» платіжних документів зазначати код, що дозволяє ідентифікувати платіж.

Наказом МВС затверджується інструкція з обміну інформацією між автоматизованою системою».

Так, завантаження інформації про сплачені штрафи за порушення ПДР відбувається щодня о 14:00 відповідним працівником підрозділу ДАІ в автоматизовану систему «Управління фінансами МВС України».

Завантажені файли автоматично генеруються в архівні транспортні файли за сплаченими на звітну дату штрафами в Криму, областях, Києві та Севастополі та зведений транспортний файл України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!