«Нам тут жити». У Львові відбудеться десята ювілейна Майстерня міста

2106 0
Майстерня міста оголошує прийом заявок на проведення заходів.
Фото: buchachnews.com

Фото: buchachnews.com

Активні мешканці, громадські організації, ініціативи чи локальний бізнес, які мають ідеї або рішення необхідні для покращення міста, можуть стати учасниками Майстерні міста. Цього року, як і минулоріч, Майстерня міста проходитиме під закликом «Бо нам тут жити!».

Читайте також: У Львові відкриють Музей модернізму

Подаватися на реалізацію заходів на Майстерні міста кожен бажаючий може до 13 травня. Десята ювілейна Майстерня міста проходитиме з 26 до 31 серпня у різних громадах міста.

Кожен охочий може взяти участь із проходження квесту, який складатиметься з усіх подій, які пропонують організації.

Усі заходи мають бути спрямовані на розвиток та зміни у громаді. Організатори заохочують мешканців до спільного майстрування змін у просторі довкола себе – встановлювати лавочки, садити дерева, малювати мурали, ремонтувати вуличні меблі.

Крім цього, можна ініціювати слухання стосовно розвитку вулиць чи озер, проводити інформаційні та мистецькі заходи.

Читайте також: Нове життя розсадника у парку «Залізна вода», або Для чого у Львові міський сад-город

Майстерня міста – це щорічна подія у Львові, яка об'єднує громадськість, владу та бізнес для якісного перетворення міста, використовуючи кращі практики залучення мешканців.

Цього року Майстерню міста організовує команда КУ Інституту міста, Львівська міська рада за підтримки проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ» від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!