Львівобленерго змінив час подачі показників електролічильників. Деталі

24826 0
Відтепер показники за місяць слід подавати протягом перших п’яти днів наступного місяця.
Фото: persha.kr.ua

Фото: persha.kr.ua

З червня 2018 року змінюється час подачі показників електролічильника для населення відповідно до нових «Правил роздрібного ринку електричної енергії», які затверджені постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє прес-служба ПрАТ «Львівобленерго».

Читайте також: На Львівщині виділили ще 50 Га під сонячні електростанції

Відтепер побутові споживачі зобов'язані щомісяця станом на перше число місяця знімати фактичні показники лічильника електричної енергії та подавати їх у «Львівобленерго» протягом п'яти календарних днів.

Таким чином, показники спожитої електроенергії за червень слід повідомляти з 1 до 5 липня включно.

Показники свого електролічильника побутові клієнти «Львівобленерго» можуть подати кількома різними способами:
  • в онлайн-сервісі «Персональний кабінет»: https://info.loe.lviv.ua;
  • на електронну пошту [email protected], надіславши повідомлення у форматі «Десятизначний код{пробіл}Показник»;
  • у кол-центр «Львівобленерго»  за цілодобовим, безкоштовним номером телефону  0-800-50-15-68, в тому числі без з’єднання з працівником кол-центру;
  • за допомогою SMS на номер 5068, надіславши повідомлення у форматі «Десятизначний код{пробіл}Показник» (SMS-повідомлення згідно з тарифами мобільного оператора).

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!