У річці Західний Буг на Львівщині потонула 16-річна дівчина

16565 0
Двоє дівчат відпочивали на річці. Одна з них не вміла плавати.
Фото: krystynopol.info

Фото: krystynopol.info

26 червня на річці Західний Буг у Червоноградському районі потонула 16-річна дівчина. Нещасний випадок стався, коли вона разом з подругою пішли відпочити до річки без нагляду дорослих. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС у Львівській області.

Коли дівчата вирішили поплавати, їх знесло течією. Подруга намагалася допомогти, проте їй не вистачило сил, щоб врятувати дівчину.

Загибла дівчина 2006 року народження проживала у селі Поздимир Червоноградського району.

О 10:48 год 27 червня працівники Львівської центральної рятувально-водолазної служби знайшли тіло дівчини, яке витягнуто на поверхню та передано працівникам поліції.

Читайте також: Де можна покупатися неподалік Львова. Перелік озер, графік, ціни

Рятувальники нагадують мешканцям, що купатися дозволяється лише у спеціально відведених для цього місцях, варто дотримуватися правил безпеки на воді та контролювати дітей. Відпочивати слід безпечно та відповідально.

Відповідно до розпорядження голови Львівської ОВА затверджено перелік місць масового відпочинку населення на водних об’єктах області. Всього визначено 23 пляжі на 17 водних об’єктів. З переліком можна ознайомитись тут.  

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!