Знищення українських захисників у Маріуполі поставить крапку на перемовинах

3501 0
Довіри до російських перемовників щодо Маріуполя немає.
Фото: MRPL.CITY

Фото: MRPL.CITY

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що знищення українських захисників у Маріуполі поставить крапку на перемовинах. Про це він заявив в інтерв’ю українським онлайн-медіа.

«Маріуполь – це може бути як десять Бородянок, і я хочу сказати, знищення наших військових, наших хлопців поставить крапку на всіх перемовинах. Глухий кут – тому, що ми не торгуємо територіями та нашими людьми. І чим більше буде Бородянок, тим буде складніше», – каже він.

Довіри до російських перемовників, додає Зеленський, щодо Маріуполя немає.

Читайте також: Не бійтеся. Путін не зможе залишитися при владі

«Ми домовлялись про гуманітарні коридори, де посередником виступила Туреччина, зокрема особисто президент Ердоган, що вони через Бердянськ мали забрати наших поранених, вбитих, цивільних – жінок і дітей, але в якийсь момент росія відмовилась, тому кажу, що довіри немає. Тим не менш, ми на зв’язку з військовими кожного дня на різних рівнях», – пояснює він.

Глава держави додає, що кількість російських військових в Маріуполі більша у шість разів за кількість українських захисників. Окрім цього, ворожої техніки там теж в рази більше.

Нагадаємо, що мирний договір з Росією може складатися з двох документів. Перший повинен стосуватися гарантій безпеки для України, а другий – безпосередньо відносин України з росією. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!