Зоопарк на Львівщині потребує їжі та ліків для догляду за тваринами, яких вдалося врятувати

2753 0
У зоопарку на утриманні перебувають евакуйовані тварини з Київищни.
Фото: igotoworld.com

Фото: igotoworld.com

На Львівщині зоопарк «Лімпопо», що в Меденичах на Львівщині, став прихистком для багатьох тварин, яких через війну в Україні вдалось врятувати волонтерам. Нині там потребують додаткових ресурсів для догляду за звірями.

«Зважаючи на присутність таких тварин, як орангутанги, гібони та мавпи, що потребують особливого догляду та відповідних кліматичних умов, нам треба додаткові ресурси в для їхнього догляду. Ми створити портал електронних квитків, які можна придбати з будь-якого куточка світу та внести свою лепту на їжу, ліки та догляд за нашими мешканцями», — повідомили на сторінці зоопарку.

Читайте також: У ведмежому притулку «Домажир» стартував туристичний сезон

Зазначимо, що у зоопарку «Лімпопо» зараз на утриманні перебувають тварини, евакуйовані з приватного зоологічного парку «ХІІ Місяців», що на Київщині, а також з Ірпеня та Бучі. Для того, аби зробити свій внесок, можна перейти за посиланням

Нагадаємо, у Львові є декілька домівок для тварин, де живуть птахи, лисиці, собаки, ведмеді, коні, єноти, екзотичні тварини тощо. Деякі з них були врятовані від жорстокого поводження, інших прилаштували в нові домівки з вулиці. Детальніше читайте у матеріалі.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!