Політична реклама

Зорепад в стилі 007 - рецензія на фільм "Скайфол"

1837 0
До 21 листопада у Львові триває перегляд кінофільму "007 : координати "Скайфол" в форматі IMAX в кінотеатрі "Планета кіно".

Чотири роки очікування і ось двадцять третій фільм із кіносерії про англійського агента Джеймса Бонда, героя романів Яна Флемінга.

Назву фільм отримав на честь родового маєтку Джеймса Бонда. Адже фінальні сцени фільму відбуваються саме там, на древніх Британських землях, серед закинутих могил і минулого, похованого в старому домі Джеймса.

Загалом у фільмі проходить чітка лінія минулого, давніх вчинків, які не "канули в лету", а залишились шрамами на чиїйсь душі. Цього разу Бонду доводиться захищати від  минулого свою начальницю М.

"Скайфол" - дуже стильне кіно: починаючи від одягу на героях і закінчуючи якісним музичним оформленням. Це, звичайно, всім відомий трек – "Скайфол" виконавиці Адель, чудові джазові обробки протягом фільму, і вже зовсім "рве на куски", коли в одній із кульмінаційних сцен, серед туману та Британських скель, починає лунати відомий трек "Suzie Q" вже неіснуйочого, проте чудового гурту "Creedence".

У фільмі незрівнянний акторський склад. Чого тільки вартий Деніел Крейг (Джеймс Бонд), завдяки минулому фільму про Бонда, в цій частині Крейг як одне ціле зі всоїм героєм, здається, що до нього не було іншого Бонда.

Головний антигерой - Хав'єр Бардем (Сільва) – тут і не дивно, що саме Бердему запропонували уособити зло. Адже, завдяки Коенівським "Старим тут не місце" в Бердема на екрані закріпилось аплуа ідеального вбивці. Ну і завершує зіркову трійцю Рейф Файнс(Малорі), екранний зразок честі та строгості, який і в цьому фільмі охороняє справедливість.

"Скайфол" - кіно, яке загубилось в часі, здається, спецефектами воно вже давно в майбутньому, проте чудовим англійським гумором, вірністю ідеалам та класиці свого жанру "Скайфол" - як прийємне вітання з минулого.

"Скайфол" буде цікавим не лише любителям класичного англійського детективного екшену, але й юним поціновувачам ігрового кіно, адже цей фільм поєднує в собі як якісні спецефекти і гостросюжентність, так хороше почуття гумору та класичний детектив.

Фільм можна переглянути в кінотеатрі "Планета кіно" до 21 листопада.

Сеанси: 16:00,18:45, 21:30, 00:05

Ознайомитись з вартістю та замовити квитки можна на сайті кінотеатру.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!