Зоряна Довганик звільнилась з міськради Львова і стала радницею Садового

4390 0
З 1 лютого освітянка перейшла на посаду позаштатної радниці Львівського міського голови з питань освіти.
Фото: ФБ Зоряна Довганик

Фото: ФБ Зоряна Довганик

Зоряна Довганик, яка з липня 2017 року була начальницею управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, звільнилася із займаної посади. Про це Зоряна Довганик написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

Замість нею обов’язки виконує Леся Васюта, яка до того була керівницею відділу освіти Галицького та Франківського районів управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Читайте також: У Львові обрали нову начальницю управління освіти

Починаючи з 1 лютого Зоряна Довганик перейшла на посаду позаштатної радниці Львівського міського голови з питань освіти.

Зоряна Довганик закінчила Національний університет ім. І.Франка за спеціальністю «Географ». З 1997 року працювала вчителькою географії в ЛНВК школа-садок «Провесінь». Згодом – керівницею програми «Міжнародної жіночої співпраці» в управлінні освіти ЛМР, координаторкою проєкту «ЛАРТІС» фінансованого міністерством міжнародного розвитку Великобританії, координаторкою проєкту «Економічний та соціальний розвиток Львівської області», начальницею відділу кадрів у ПРАТ Страхова компанія «Граве Україна».

З 2015 р. була заступницею з питань розвитку освіти, а з 3 липня – начальницею управління освіти.

З 30 листопада 2021 року до 31 січня 2022 року Зоряна Миколаївна була радницею міського голови апарату виконавчого комітету Львівської міської ради.

З 1 лютого – стала позаштатною радницею Львівського міського голови з питань освіти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!