«Зробимо Україну чистою»: як долучитися у Львові

1796 0
Львів’ян запрошують долучитись до п’ятої ювілейної акції «Зробимо Україну чистою». Це наймасштабніше прибирання країни, яке охопить територію міста 25 квітня з 10:00 до 15:00.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Організатор акції – громадська організація «Let’s Do It, Ukraine!». Це частина міжнародного проекту «Let’s Do It, World!», який об’єднав уже 112 країн для того, щоб піклуватися про екологію нашої планети.

«Зробимо Україну чистою»  – це щорічна одноденна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку. Акція в Україні кожного року об’єднує близько чверті мільйона українців і волонтерів, які в один день і в один час в рамках еко-фесту виходять разом на прибирання.

Всеукраїнській екологічний фестиваль відбудеться 25 квітня по всій території України з 10:00 до 15:00.

Як уточнила у коментарі Tvoemisto.tv координатор акції на Львівщині Ярина Кендзьор, за попередньою інформацією, у Львові відбудеться прибирання у Парку культури, Шевченківському гаю, на Високому замку та у Сихівському парку (лісопарк «Зубра»).

Аби долучитися до акції, необхідно заповнити анкету на сайті за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!