ЗСУ на Донбасі відбили 9 атак окупантів та знищили ворожий склад з боєприпасами

1300 0
Захисники знищили майже два десятки одиниць техніки та збили 4 повітряні цілі над Донбасом.
Фото/ЗСУ

Фото/ЗСУ

Українські сили на Донецькому та Луганському напрямках відбили 9 атак російських окупантів та завдали втрат армії ворога. Про це повідомили на сторінці Операції Об’єднаних сил.

Так, упродовж доби ЗСУ знищили зенітний ракетний комплекс, танк, артилерійську систему, 10 одиниць броньованої, 2 одиниці спеціальної інженерної, 2 одиниці автомобільної техніки та ворожий склад з боєприпасами.

Читайте також: Українські пілоти створили ініціативу «Купи мені бойовий літак». Як долучитися

Підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили крилату ракету та 3 безпілотні літальні апарати типу «Орлан-10».

Як додають в ООС, українські військовослужбовці продовжують мужньо та героїчно стримувати навалу агресора. 

Нагадаємо, що від початку повномасштабного вторгнення в Україну російська армія втратила майже 21 тисячі військових. 

В ніч на 20 квітня росіяни наступали на Ізюмському напрямку та поблизу Мар’їнки. Вони намагаються захопити Маріуполь, штурмують завод «Азовсталь». Ворог перегруповується і намагатиметься вийти на адміністративні кордони Херсонщини. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!