«Ворог більше не пройде». Збройні Сили України укріпили Київський напрямок

993 0
За словами військових, ворог цим напрямком більше не пройде.
КИЇВ. ФОТО: КМДА

КИЇВ. ФОТО: КМДА

Збройні Сили України укріпили Київський напрямок. Про це повідомляє командувач Об’єднаних Сил ЗСУ, генерал-лейтенант Сергій Наєв за результатами відвідин одних із ключових позицій наших військових у Північній операційній зоні на Київщині. 

«Ми проаналізували попередні дії противника на Київському напрямку та, вивчивши цей досвід, передбачили й наші адекватні дії. Оборонні позиції розташовані саме в тих місцях, де найбільша вірогідність наступу ворожих сил. Аналізуючи ймовірні ворожі дії, ми створили комплексну систему вогневого ураження, яка передбачає ураження противника на дальніх підступах та у найближчій глибині його бойових порядків», – пояснює він.

Читайте також: Україна придбала перший рятувальний гелікоптер за кошти ініціативи UNITED24

За словами Наєва, командир з’єднання Збройних Сил України, що забезпечує оборону на зазначеній ділянці місцевості, перебуває у постійній взаємодії з підрозділами Державної прикордонної служби України, Національної гвардії, Національної поліції та Служби безпеки України. Разом вони виконують планові заходи, аби унеможливити дії ворожих сил. Це стосується як протидії диверсійно-розвідувальним групам, так і відбиттю можливого наступу противника.

«Своєю чергою населення, відчувши на собі тягар ворожої окупації, цілком підтримує Збройні Сили України та інші військові формування і правоохоронні органи. Впевнений, що ворог цим напрямком більше не пройде. Ми робимо все для того, щоби ця впевненість була реальною», – переконує Наєв.

Нагадаємо, від початку повномасштабної війни проти України російська армія вже втратила 41 500 військових. За попередню добу ЗСУ знищили 150 окупантів та майже 70 одиниць ворожої техніки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!