ЗСУ вже розгромили п'яту частину російських наступальних підрозділів, — Залужний

1219 0
Бойові дії зараз тривають на лінії фронту протяжністю 1300 кілометрів.
Фото: Міноборони

Фото: Міноборони

Українські військові розгромили п’яту частину підрозділів російських військ, залучених до війни в Україні. Про це повідомив головнокомандувач Збройних Сил Валерій Залужний за підсумками розмови з головою об’єднаного комітету начальників штабів США Марком Міллі. 

«Під час сьогоднішньої телефонної розмови в черговий раз звірили оцінки втрат росіян у цій війні. Ми відзначаємо, що противник несе значні втрати, передусім у живій силі – пʼята частина підрозділів зс рф, залучених до бойових дій в Україні, розгромлена», – написав він. 

Читайте також: На двох напрямках українські бійці завдали значних втрат окупантам, – Генштаб

Він також поінформував про те, що активні бойові дії зараз тривають на лінії фронту протяжністю 1300 кілометрів.

«Ми дуже потребуємо посилення артилерійського вогню – я знову звернувся з цим до наших партнерів», – зазначив головнокомандувач ЗСУ.

Нагадаємо, за минулу добу Збройні сили України знищили близько 200 окупантів, 7 ворожих танків, 7 ББМ та 3 артилерійські системи. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!