ЗСУ звільнили від окупантів два села на Чернігівщині

1303 0
Орки залишили чимало вибухових «подарунків»
Фото: Telegram В

Фото: Telegram В'ячеслава Чауса

Українські Збройні Сили звільнили від російських окупантів два села у Чернігівській області – Лукашівку та Слободу. Про це повідомив очільник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

«ЗСУ звільнили Лукашівку та Слободу. Там залишилося чимало вибухових «подарунків» від орків. Місцеві мешканці змучені, та це не похитнуло віру в Україну», – написав він.

Читайте також: «Я не геройка, просто хочу жити заради України». Історія киянки, яка не їде з міста

Чаус зауважив, що нарешті владі вдалося привезти мешканцям цих сіл необхідну гуманітарну допомогу. Проте розслаблятися поки ще не час.

Нагадаємо, що підрозділи Десантно-штурмових військ Збройних Сил України разом із іншими підрозділами Сил оборони Запорізького краю звільнили від російської окупації п’ять населених пунктів на Запоріжжі.

Також місто Ірпінь, що під Києвом, цього тижня звільнили від російських військових. Місто під Києвом стало одним з епіцентрів протистояння українських військових з окупантами. Місто постійно обстрілювали. Водночас міська влада закликає мешканців не повертатись до міста, оскільки там ще небезпечно. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!