ЗСУ звільнили від російських окупантів село, звідки росіяни обстрілювали Харків

1051 0
Це стратегічно важливий населений пункт, що розташований на автомобільній трасі Харків-Бєлгород.
Руська Лозова на Харківщині

Руська Лозова на Харківщині

Збройні Сили України звільнили від росіян село Руська Лозова Харківської області. Про це повідомив журналіст Денис Казанський у Телеграмі. Як пише Громадське, цю інформацію їм підтвердили у Сухопутних військах Збройних Сил України.

«Силами штурмового підрозділу ГУР МО під керівництвом командувача Сухопутних військ ЗСУ, генерала-полковника Олександра Сирського звільнено від окупантів село Руська Лозова на Харківщині», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Росія несе значні втрати військ, а успіхи на Донбасі - обмежені 

Казанський зазначає, що це стратегічно важливий населений пункт, що на автомобільній трасі Харків – Бєлгород. Саме з цього передмістя в часи окупації росіяни стріляли по цивільній інфраструктурі та житловх масивах Харкова.

Нагадаємо, що в ніч проти 29 квітня росіяни обстрілювали Харків з артилерії та реактивних систем залпового вогню. Крім того, противник продовжує наступальні дії у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей та утримання сухопутного коридору з тимчасово окупованим Кримом.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!