На ремонт покрівлі на зупинці біля Головної пошти потрібно пів мільйона гривень

2577 0
Покрівля павільйону постраждала під час буревію, але щоб розпочати ремонт одразу в ЛКП грошей немає.
Фото: Зручне місто

Фото: Зручне місто

На ремонт павільйону на зупинці «Головна Пошта», що між вулицями Коперника та Дорошенка, який постраждав від буревію, потрібно пів мільйона гривень. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Читайте також: У Львові від буревію постраждали храми та історичні будівлі у центрі

«Зупинка є на балансі ЛКП «Львівелектротранс». Вартість ремонту понад пів мільйона гривень. Коли саме відремонтують перекриття, не відомо. Коли буде фінансування», – зазначили у пресслужбі.

Як зазначили у Галицькій районній адміністрації, під час буревіїв у районі постраждало чимало дахів, ремонту потребують покрівлі на понад 15 будинках.

Читайте також: Під час стихії у Львові пошкодило десятки автомобілів. Як отримати відшкодування

Нагадаємо, 25 червня, у Львові пройшла гроза, із сильними поривами вітру. Тоді повалило понад дві сотні дерев, пошкодило лінії електропередач, підтопило вулиці, пошкодило авто, пошкодило будівлі пам'яток архітектури. Згодом, у середу, 30 червня, близько 19:00 у місті знову розпочалася сильна злива з градом, поривами вітру та шквалами.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!