Звідки була загроза ракетного удару по Львівщині. Головне за добу

2018 0
Коротко про ключове з життя Львівщини за добу.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. Один раз сирени сповіщали про повітряну тривогу – 22 лютого о 09:07. Була загроза удару крилатими ракетами з білорусі. Небезпека не справдилась, в області спокійно. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Переселенці. Двома евакуаційними потягами на Львівщину за добу прибули ще 60 людей, трьома автобусами – 75 ВПО. До Перемишля з області вирушила 1341 особа. 

Читайте також: У Львові збудують новий міст за понад 25 мільйонів гривень

Цифровізація. Львівщина повністю перейшла на цифровий спосіб подачі документів на присвоєння спортивних звань.

Міграційна служба. У Мостиськах Яворівського району відкрили нове приміщення підрозділу міграційної служби – на вулиці Грушевського, 16в. Тут можна оформити паспорт громадянина України та для виїзду за кордон. Приміщення забезпечили усім необхідним, також створили дитячий куток. 

Центр допомоги. У Львові функціонує Центр допомоги врятованим, де соціальні працівники, психологи та кейс-менеджери безкоштовно надають допомогу людям, які виїхали зі зони активних бойових дій або тимчасово окупованих територій. 

Благодійність. Благодійний фонд «Нові горизонти для дітей України» планує відкрити на Львівщині Центр для тимчасово переміщених дітей. Він буде хабом, де певний час зможуть жити евакуйовані діти, які зараз перебувають за кордоном і не мають куди повернутися в Україні.

Читайте також: Як організований рух на вулиці Шевченка у Львові. Пояснення

Правове навчання. У Львівській області запускають проєкт «Правоохоронний старт 2023». У межах міжнародної програми студенти навчальних закладів ІІ-ІV рівня акредитації зможуть здобути знання та навички у правоохоронній та правовій сферах. 

Генератори. На Стрийщину передали два генератори потужністю 250 кВт. Їх отримають Стрийська центральна міська лікарня та Стрийський пологовий будинок. Заклад дошкільної освіти села Ралівка Самбірського району отримав генератор потужністю 8,1 кВт. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!