З’явилась дитяча розмальовка для вивчення букв. Де завантажити?

18140 0
Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам дітей молодшого віку нове практичне завдання – розмальовку з літерами української абетки, що познайомить малюків із великими та малими літерами українського алфавіту, а також також допоможе розвинути їх дрібну моторику та координацію рухів.
фото: photofact.in.ua, klymenko.data-tec.net, photo-lviv.in.ua, deti06.net

фото: photofact.in.ua, klymenko.data-tec.net, photo-lviv.in.ua, deti06.net

У кожному завданні комплекту дитині пропонують розмалювати наведене зображення двома кольорами – один колір призначений для великої букви української абетки, а інший – для малої. Завдяки виконанню завдань дитина навчиться впізнавати літери українського алфавіту та знатиме їх написання, що стане добрим підґрунтям для подальшого навчання письма та читання.

Читайте також: З'явилась безкоштовна українська абетка. Де завантажити?

Виконання завдання також сприятиме розвитку кольорового та просторового сприйняття дитини, прищеплюватиме художній смак та пробуджуватиме її мистецькі здібності. Працюючи над кожним завданням розмальовки дитина матиме змогу досягти вправності кистей рук, розвити дрібну моторику та зорово-рухову координацію, які забезпечують підґрунтя для подальшого письма та гарного почерку.

Читайте також: Дитяча розмальовка для вивчення цифр. Де завантажити?

Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів. Завантажити розмальовку можна ТУТ.

Джерело: Osvita.ua

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!