З`явилася он-лайн барахолка, де продають непотрібні речі для допомоги бійцям

6708 0
В інтернеті створили благодійну барахолку «Мурахи», вилучені кошти від якої йдуть на допомогу армії, пораненим та біженцям із зони АТО.
Фото: platfor.ma

Фото: platfor.ma

Платоформа працює за принципом сайту оголошень. Аби продати непотрібну вже річ, треба зареєструватись на сайті murahy.com, подати оголошення та віднести товар до найближчого відділення «Нової пошти», повідомляють На закупи.
 
Вартість товару визначає продавець, але до нього автоматично додають витрати на пересилання.
 
Аби купити вподобану річ, потрібно теж зареєструватись на сайті, подати заявку на обраний товар та отримати його у найближчому відділення «Нової пошти».
Наразі на сайті можна лише розмістити оголошення про продаж, а купувати можна буде з початку листопада.
 
Отримані кошти волонтери проекту розподіляють між благодійними організаціями-партнерами відповідно до їхніх потреб. Звіти про те, на що були витрачені гроші, обіцяють публікувати на сайті регулярно.
 
Ініціатором проекту став засновник маркетингового агентства Дмитро Федоренко. Ідея створити таку платформу виникла у нього влітку, коли він замовляв собі шафу для складування непотрібних речей, які шкода викинути.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!