З’явилася соцмережа для дітей, для обміну фотографіями Lego

2232 0
Соцмережа Lego Life дозволяє дітям ділитися один з одним фотографіями своїх виробів з конструкторів Lego.
фото: YouTube

фото: YouTube

Коментувати знімки можна тільки з допомогою емодзі і спеціально заготовленого набору відповідей. Нова мережа замінить дітям традиційні форуми фанатів, які часто «трохи ворожі до молодих будівельників»,  – пише nv.ua.

Новий додаток нагадує Instagram в стилі Lego. Як стверджують розробники, новинка дозволить розвинути творчий потенціал у дітей. Крім основної аудиторії – дітей до 13 років – у соцмережі будуть розміщені облікові записи для популярних героїв з всесвіту Lego, наприклад Lego Batman.

У новій Lego Life передбачена і публікація контенту і від компанії: інструкції по збірці, маркетингові матеріали. Реальні фотографії в профілях користувачам використовувати не можна – тільки зображення мініфігурок.

Зараз соцмережа доступна для Android та iOS в США, Великобританії, Канаді, Франції, Німеччині, Данії, Австрії та Швейцарії.

Читайте також: Львів’янка засновує естетичний журнал для дітей. Як підтримати


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!