З’явилося відео евакуації важкопоранених бійців з «Азовсталі»

4635 0
На відео видно, як чоловіки з білими пов'язками, які використовують російські війська, обшукують українських захисників, що несуть поранених на ношах.
Евакуація поранених військових з "Азовсталі"/Фото: Reuters

Евакуація поранених військових з "Азовсталі"/Фото: Reuters

Маріупольська міська рада оприлюднила відео евакуації поранених захисників Маріуполя з «Азовсталі».

На записі видно, що чоловіки у камуфляжі з білими пов’язками (такі пов’язки використовують російські війська), обшукують поранених бійців, які несуть їх на ношах. Українські захисники – з рюкзаками, а наприкінці видно, що пораненим військовим роблять перев’язку. В кінці відео видно, як військові їдуть в автобусі.

 

 

Читайте також: «У повній антисанітарії та з відкритими ранами». Полк «Азов» показав фото поранених захисників

Нагадаємо, що гуманітарна операція з порятунку українських захисників Маріуполя триває. Віце-прем’єрка Ірина Верещук зазначила, що вчора евакуювали 52 важкопоранених військовослужбовців. Після стабілізації стану їх мають обміняти на російських військовополонених.

Зазначимо, що сьогодні, 17 травня, заступник міністра оборони України Ганна Маляр також повідомила, що з «Азовсталі» евакуювали вже понад 260 військовослужбовців.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!