З‘явилося відео з місця ДТП, в якому загинула Наталія Тріла

7070 0
На відео присутня особа, подібна на Петра Димінського, однак не видно, чи був він за кермом автомобіля.
ГУ НП у Львівській області

ГУ НП у Львівській області

У групі «Чесне розслідування вбивства Наталі Тріли» в соцмережі «Фейсбук» з’явилося відео з місця ДТП за участі автомобіля бізнесмена Петра Димінського, в якому загинула 31-річна Наталія Тріла.

На відео видно особу, подібну до Петра Димінського – чоловік ходить біля автомобіля загиблої та заглядає в нього. Однак на відео не видно, чи був він в автівці, яка скоїла ДТП та чи керував він цим автомобілем.

Брат загиблої стверджує, що саме бізнесмен керував «Мерседесом», який протаранив легковик Наталії Тріли.

Водночас охоронець Димінського заявив, що саме він був водієм під час ДТП. Його затримали та взяли під варту.

Поліція шукає очевидців ДТП і просить водіїв, які перебували в той час на місці аварії, надати відео. Також поліція призначила експертизу біологічного матеріалу з подушки безпеки «Мерседеса», яка відкрилася після ДТП.

Читайте також: Димінський погодився на судово-медичну експертизу

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко закликав Петра Димінського дати згоду на те, щоби у нього взяли зразок ДНК.

У відділі комунікації головного управління Національної поліції Tvoemisto.tv розповіли, що у рамках розслідування Петро Димінський погодився пройти судово-медичну експертизу. Що ж стосується виклику бізнесмена на допит, то у поліції відмовилися коментувати це, покликаючись на таємницю слідства.

Нагадаємо, 18 серпня на трасі Львів  Краковець сталася смертельна ДТП за участі автомобіля, що належить бізнесменові Петру Димінському. Унаслідок зіткнення загинула 31-річна жінка. Її брат стверджує, що Димінський знаходився за кермом і потім переcів у іншу машину. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!