З’явиться місце, де львів’яни знайомитимуться з тваринами

2013 0
ЛКП «ЛЕВ» розробило проект реконструкції приміщення колишнього гаражу під центр адопції безпритульних тварин – місце, де кожен охочий зможе познайомитись із тваринкою, яку захоче прихистити.
фото: myloserdia.lviv.ua

фото: myloserdia.lviv.ua

Діяльність ЛКП, за словами його директора Олега Мацеха, охоплює 4 головні напрямки:

- стерилізацію, з метою здійснення контролю чисельності безпритульних тварин,

- лікування, аби збільшити безпеку на вулицях міста для його мешканців,

- просвітницьку діяльність – адже попередні пункти не матимуть жодних результатів, якщо люди продовжуватимуть викидати тварин на вулицю та не відчуватимуть відповідальності за них,

- а також, чи не найважливіше, – прилаштування, оскільки ЛКП не є притулком для тварин.

Дивіться також: Подаруй мені дім. У Львові "заговорили" собаки. Зворушливе відео

Власне, для якомога якіснішого забезпечення останнього і прийнято рішення про створення центру адопції. «Він виконуватиме 2 функції: дозволити кожному охочому прихистити тварину познайомитись і поспілкуватись із нею, попередньо обравши за фото, та отримати необхідні фахові інструкції щодо правильного догляду, а також стати, так би мовити, рекламним майданчиком підприємства, адже все, що там відбуватиметься будуть бачити перехожі, пасажири громадського транспорту та ті, що очікують на нього на зупинці», – відзначає Олег Мацех.

Дивіться також: Де у Львові обрати чотирилапого друга онлайн?

Майбутній центр планують розмістити у приміщенні теперішнього гаражу ЛКП, провівши його кардинальну реконструкцію. Зараз створення центру перебуває лише на стадії проекту, для впровадження в життя якого потрібні кошти, яких наразі в бюджеті не закладено.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!