З’явився безкоштовний онлайн-курс, який навчає створювати презентації

3666 0
Онлайн-ресурс Prezi створив 60-хвилинний курс англійською мовою, який буде цікавим для підприємців, маркетологів, контент-менеджерів та всіх, хто хоче вміти «чіпляти» аудиторію за допомогою якісних презентацій.
фото: www.insidehighered.com, onece.ncsu.edu, studway.com.uа

фото: www.insidehighered.com, onece.ncsu.edu, studway.com.uа

Курс зосереджується на структурі та стратегії подачі візуальної аналогії для вашої аудиторії. Це означає, що можна обійтися і без дизайнерського чи мистецького досвіду, коли треба вразити слухачів. Про це пише ресурс Studway.

Короткі онлайн-уроки навчать візуалізувати історію, продемонструють основні принципи на реальних прикладах та покажуть, як перетворити свої слова у візуальну метафору. Метою курсу є навчити охочих виділятися з юрби, щоб досягати необхідного ефекту.

Читайте також: Шість безкоштовних онлайн-курсів, щоб оволодіти англійською

Prezi – це програма для створення презентацій, яка по-новому використовує рух, масштабування та простір для передачі ідей. Втім, курс розрахований на те, щоб отримані навички можна було використати для створення презентацій також у будь-якій іншій програмі.

Переглянути онлайн-курс можна за посиланням.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!