Політична реклама

З'явився надміцний фотоапарат

1064 0
Компанія Olympus представила одну зі своїх останніх розробок — фотоапарат Stylus TG-625 Tough, створений спеціально для мандрівників, екстремалів і просто любителів активного проведення часу.

Його герметичний корпус не пропускає ні води, ні пилюки, він не боїться падіння з півтораметрової висоти. Завдяки своєму посиленому корпусу цифровик Olympus Stylus TG-625 Tough працює під водою — він відмінно витримує її тиск на глибині до п’яти метрів. Фотоапарат адаптований для російських умов: він абсолютно нечутливий навіть для 10-градусного морозу.

Міцний корпус практично не вплинув на збільшення товщини камери, вона  - лише 22 міліметри.

Взагалі, Olympus Stylus TG-625 Tough сам по собі відноситься до класу компактних фотоапаратів, маючи розміри 98 мегапікселів, а також є об’єктив з 5-кратним оптичним зумом і фокусною відстанню від 28 до 140 міліметрів в еквіваленті до 35-міліметрової плівки. Кожна фотографія, що отримується за допомогою Olympus Stylus TG-625 Tough, має роздільну здатність 1920х3968 точок.

Джерело: Вкурсе

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!