З'явився новий промоційний мультик про Львів. Відео

4492 1
Автор анімації у стилі стоп-моушн – Роман Дзвонковський.
фото: www.skyscrapercity.com

фото: www.skyscrapercity.com

У Львові представили новий промоційний мультик про місто, що заснований на презентованому навесні бренд-буці. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Формат анімації ми використали вперше, до цього ми знімали промоційні відео. На це надихнув наш оновлений бренд-бук. Ми знайшли одного з найкращих аніматорів у стилі стоп-моушн Романа Дзвонковського», – каже Світлана Норець, начальниця відділу промоції міста.

Читайте також: Львів увійшов у топ-10 міст світу за економічною ефективністю

Відео зробили з усіх патернів бренд-буку, які описують Львів: кавування, батяри, велорух, трамвай, музиканти, студенти, ІТ-спеціалісти, книголюби, туристи тощо.

Вартість виготовлення ролика – 49 тис. грн. Його україномовну та англомовну версії транслюватимуть в кінотеатрах Львова та у презентаціях на всеукраїнських та міжнародних заходах.


Читайте також:
2 Липня, 2019 13:59
Ростислав Шикарний мультик, такий креативний. Недарма в місті Лева навчається і працює така велика кількість програмістів. Бездарі !!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!