З’явився новий сервіс для відслідковування черг на кордоні онлайн. Інструкція

6962 0
На офіційному веб-сайті Держприкордонслужби запрацював оновлений сервіс, де громадяни можуть ознайомитися зі станом завантаженості пунктів пропуску на державному кордоні.
ФОТО: FACEBOOK.COM/ZAHIDNUY.KORDON

ФОТО: FACEBOOK.COM/ZAHIDNUY.KORDON

На веб-сайті Держприкордонслужби запрацювала оновлена інтерактивна карта http://dpsu.gov.ua/ua/map/. На мапі позначено пункти пропуску та стан їх завантаженості на виїзд з України. Вся інформація оновлюється кожні три години, – інформує Державна прикордонна служба.

Натискаючи позначку пункту пропуску громадяни мають можливість дізнатися про час його роботи, кількість легкових і вантажних авто перед пропускними пунктами, а також швидкість оформлення легкових автомобілів за годину. Окремі пункти пропуску також доповнені зображенням з камер відеоспостереження.

Читайте також: Оплата комунальних послуг онлайн: 5 інструментів для львів’ян

«Якщо час очікування становить не більше однієї години, то значок пункту пропуску позначений зеленим кольором. Синій колір на інтерактивній карті характеризує середній стан завантаженості, де час очікування транспортного засобу – до 2-х годин. А якщо завантаженість висока та час очікування автомобілів складає більше 2-х годин – це червоний колір», – йдеться у повідомленні.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!