Політична реклама

З'явився сервіс, який полегшить українцям доступ до депутатів

1528 0
В Україні запрацювати сайт «Напиши депутату», створений з ініціативи одного з нардепів. Сервіс має на меті допомогти українцям складати письмові звернення до своїх політичних обранців в правильному форматі .

За словами депутатки Ольги Бєлькової (УДАР, до обрання в Раду була керуючим партнером інкубатора EastLabs), ідея сайту зародилася ще під час Майдану: було бажання спростити українцям можливість «достукатися» до депутатів, пише Аіn.ua.

Сервіс не гарантує того, що депутат відповість на лист, він просто спрощує складання й відправку листа  електронною поштою.

Користувач може вибрати тип звернення: публічне звернення, прохання про допомогу або повідомлення про порушення закону. Далі пропонується заповнити форму (вказати своє ім'я, поштову адресу, вибрати конкретного депутата, описати суть звернення, прикріпити до листа файл).

Можна за бажанням опублікувати своє звернення на сайті і в Facebook.

При роботі сайт використовує спам-фільтри , які не дають змоги ботам відправляти листи.

Нагадаємо, минулого року в українському парламенті було створено міжфракційне об'єднання «За цифрове майбутнє» , метою якого була підтримка технологій і розвиток інтернет-бізнесу в Україні . В об'єднання входять 18 депутатів з чотирьох фракцій парламенту. Об'єднання очолили депутати Ольга Белькова («УДАР») , Андрій Шевченко (« Батьківщина») та Петро Порошенко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!