Зима повертається. Прогноз погоди на тиждень у Львові

4864 0
Протягом тижня стовпчик термометра опуститься до 7 градусів морозу.

Початок року у Львові буде з мокрим снігом та температурою, близькою до 0 градусів, проте вже до кінця тижня містяни відчують справжній мороз, прогнозує сайт Sinoptik.ua.

Так, у понеділок, 31 грудня, температура повітря у Львові становитиме від 0 до 2 градусів тепла. Небо буде хмарним. Після обіду дрібному снігу, що розпочався вранці, прийде на зміну дрібний дощ зі снігом, що падатиме до завершення дня.

У вівторок, 1 січня, на термометрі буде від -1 до +2 градусів. Вранці – без опадів, але протягом дня дрібний мокрий сніг повернеться. Вітер посилиться до 5,5 м/с.

У середу, 2 січня, буде від 1 градусу морозу до 1 градусу тепла. Сніг увечері замінить мокрий дрібний сніг. Вітер посилиться до 6,5 м/с.

У четвер, 3 січня, температура повітря у Львові становитиме 2-4 градуси морозу, а сніг падатиме цілий день.

У п'ятницю, 4 січня, температура повітря опуститься ще на градус – до -5. Сніг, хоч і буде слабкий, але падатиме до самого вечора.

В суботу, 5 січня, у Львові буде від 4 до 7 градусів морозу. Надвечір сніг посилиться.

У неділю, 6 січня, дещо потеплішає – до -3 градусів, проте сніг не припинятиметься, хоч і буде дрібним.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!